Barion Pixel

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE és azonnal elküldjük neked a hozzáférést ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

Oszd meg másokkal is az ingyenes meséket és játékokat, és segíts nekünk az ESZESLESZEK Kreatív Ötlettár népszerűsítésében!

A rossz ajándék

Levi születésnapja

Levinek szülinapja lesz és az egész család egy hatalmas bulival készül, lesz torta, kincsvadászat, ajándékok… Levi már alig várja és azt reméli most végre megkapja azt a telefont, amit már olyan régóta emleget a szüleinek. Szerintetek ez lesz a nagy meglepetés?

  • születésnap
  • család
  • csalódás
eszesleszek.hu | okos mese | ingyen mese | letölthető mese | mese az ajándékozásról

Levinek szülinapja lesz. Most tölti be a 12-t és már nagyon várja. Anna és Mihály meghívta Levi legjobb barátait és a nagyszülőket is, hogy szombaton együtt ünnepeljék meg Levi születésnapját. Már pénteken nagy volt a sürgés-forgás. Anna tortát sütött, Zselyke pedig dekorációt készített a bulihoz.

Levi imádja a focit, ezért Anna focis témájú tortát készít, Zselyke pedig labdás szülinapi dekorációt csinál a bátyjának. Úgy számolták, hogy ha mindenki eljön, 15-en lesznek.

Hédi nagyi vállalta, hogy sós finomságokat készít, Mihály és Zselyke pedig szendvicseket fognak készíteni holnap délelőtt a vendégeknek. Levi kérte a nagyit, hogy töpörtyűs pogácsát mindenképpen csináljon, mert az egész család nagyon szereti és biztos, hogy a barátainak is ízleni fog.

A szendvicsekből sem jó akármilyen, legyen téliszalámis és sonkás, de olyan is, amin csak zöldségek vannak, mert Levi legjobb barátja Árpi vegetáriánus. Biztos lesz a csapatban olyan is, aki valamire érzékeny, ezért gluténmentes kenyérrel is készülnek.

Anna arra is gondolt, hogy milyen szuper meglepetés lenne, ha alkoholmentes kölyökpezsgővel koccinthatnának mindannyian Levi egészségére. Látszik, hogy ez nem az első gyerekzsúr, amit szerveznek, de Levi már nagyfiú lesz, így lehet, hogy ez lesz az utolsó lehetőség egy igazi játékos családi-baráti szülinapi bulira. A kamaszfiúk ilyet már biztos nem szeretnének majd… Ezért Anna most mindent bevet, hogy szuper emlékezetes 12. szülinapi bulit szervezzen az ő kisfiának. Tombolát készített apró ajándékokkal és lesz kincsvadászat, lesznek focis feladatok, ügyességi játékok és rejtélyek, unatkozni senki nem fog, az biztos!

Hékás, hol a folytatás?

A TOVÁBBOLVASÁSHOZ

IRATKOZZ FEL INGYENES HÍRLEVELÜNKRE!

A feliratkozás után azonnal hozzáférést kapsz a teljes KREATÍV ÖTLETTÁRHOZ és minden okos mesénkhez.

Ne aggódj, a hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz és az nem fogja befolyásolni a hozzáférésedet az ingyenes kreatív ötlettárunkhoz. Ha pedig mégis maradnál regisztrált hírlevél olvasónk, hetente küldünk neked kreatív játék ötleteket.

Nem küldünk spam-et. Azt mi sem szeretjük.

Kreatív Ötlettár hozzáférés

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal hozzáférést kapsz ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

eszesleszek.hu | Nyomtatható játékok | Kreatív ötlettár | Letölthető játékok

Az EszesLeszek Kreatív Ötlettárban számtalan ingyen letölthető tartalmat, játékot és kreatív kelléket találsz. Támogasd a munkánkat és vásárolj a shop-ban, hogy még több kreatív tartalmat tudjunk nektek előállítani.

vásárolj

egy

játékot

és támogasd az

eszesleszek

kreatív

ötlettárat!

Oszd meg másokkal is az ingyenes meséket és játékokat, és segíts nekünk az ESZESLESZEK Kreatív Ötlettár népszerűsítésében!
EszesLeszek
EszesLeszek

Komment írása