Barion Pixel

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE és azonnal elküldjük neked a hozzáférést ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van?

Lehet, hogy itt rögtön választ kapsz rá. Ha esetleg nem találod, amit keresel, írj nekünk!

A bankkártyás fizetésem sikertelen volt. Mi a teendő?

Megrendelésedet add le újra webáruházunkban. Ebben az esetben a sikertelen fizetéssel zárt megrendelésedet töröljük. Sajnos a már leadott, de ki nem fizetett rendelések utólagos fizetésére biztonsági okokból nincs lehetőség.

Tényleg ingyenesen le lehet tölteni a játékokat? Ugye nem adathalászat miatt csináltátok az oldalt?

Igen, az EszesLeszek.hu Kreatív Ötlettárában található letölthető játékok és kellékek ingynesek. Nem, nem vagyunk adathalászok. Rólunk minden információt megtalálsz itt. Nem küldünk spam-et, a hírlevélre feliratkozóknak kizárólag újabb kreatív ötleteket küldünk.

Nagyon tetszenek az ingyenes tartalmaitok és szeretném támogatni a munkátokat. Hogyan tehetem meg?

Kérjük, ha lehetőséged van rá, támogasd a munkánkat azzal, hogy vásárolsz a shop-ban. Itt kizárólag olyan játékokat találsz, amik a Kreatív Ötlettárban nem találhatóak meg.

Bárki letöltheti az ingyenes tartalmakat?

Igen. Bárki, bármikor. A letöltés egyszerű, de fel kell iratkoznod hozzá a hírlevelünkre. Amint ezt megtetted, automatikusan elküldjük neked e-mailben a hozzáférési linket a Google Drive mappánkhoz. Ne aggódj, a hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz és az nem fogja befolyásolni a hozzáférésedet az ingyenes kreatív ötlettárunkhoz. Ha pedig mégis maradnál regisztrált hírlevél olvasónk, hetente küldünk neked kreatív játék ötleteket. Ne aggódj, nem küldünk spam-et. Azt mi sem szeretjük.

Mire használhatom az ingyenes tartalmaitokat?

Magán és iskolai célra használhatod. A tartalmaink szerzői jogvédelem alatt állnak, nem sokszorosíthatod (kivéve a játékhoz szükséges mennyiségben), nem ajándékozhatod el, nem teheted ingyen elérhetővé és nem is értékesítheted. Ha szeretnéd megjeleníteni saját felületeiden vagy megosztani közösségi média oldaladon, nézd meg az Együttműködés menüpontban ennek a feltételeit.

Miért kell több tartalmaitokért is fizetni?

Bár nagyon szívesen megosztjuk bárkivel a játékainkat és számos ingyenes tartalmat találsz az eszesleszek.hu-n, ez nem egy nonprofit oldal. A fizetős játékok megvásárlásával támogatsz minket abban, hogy még több játék, tartalom, mese és kellék megtervezésére legyen lehetőségünk, amiért természetesen nagyon hálásak vagyunk.

Mire használhatom a fizetős tartalmakat?

Ahogy az ingyenes tartalmakat, a fizetőseket is magán és iskolai célra használhatod. A megvásárolt tartalmakat sem sokszorosíthatod (kivéve a játékhoz szükséges mennyiségben), nem teheted ingyen bárki számára elérhetővé és nem is adhatod el.

Pedagógus vagyok és szeretném az oldalról letöltött játékokat az iskolában használni a gyerekekkel. Szabad?

Igen. Az ingyenes és a fizetős játékainkat is használhatod iskolában, barátokkal, családdal.

Nem tudom letölteni a fájlokat a Google Drive mappából, mi a teendő?

Ha sikerült megnyitnod a Google Drive mappánkat, a benne lévő fájlokat letöltheted egyesével vagy az egész mappát egyben. Ha egyben szeretnéd letölteni, kattints a mappa neve mellett található három pöttyre és válaszd a letöltés opciót. Ebben az esetben a mappa teljes tartalmát “becsomagolva” kapod meg, ZIP állományként, amit ki kell csomagolnod pl. winRAR szoftver segítségével. A fájlokat egyesével is letöltheted, ehhez kattints a három pöttyre annak a fájlnak a neve mellett, amit szeretnél letölteni.

Ha Apple eszközre (IPhone, IPad) szeretnéd letölteni a Google Drive mappa tartalmát, előfordulhat, hogy a három pöttyre kattintás után nem látsz LETÖLTÉS opciót. Ne aggódj, ebben az esetben is le tudod tölteni a fájlokat, kattints a MEGNYITÁS MINT linkre (OPEN IN, vagy egyes esetekben SHARE, azaz MEGOSZTÁS), és a megjelenő pop up ablakban lehetőséged lesz kiválasztani egy alkalmazást, amivel megnyithatod, vagy elmentheted a fájljaid közé (SAVE TO FILES).

Megkaptam a PDF-et, de a gombra kattintva nem tudok semmit letölteni. Mi a teendő?

A PDF-ben a letöltés gomb kattintható, ha PDF olvasó programmal, vagy böngészővel (pl. Chrome, Edge, Mozilla) nyitod meg. Előfordulhat, hogy a mobiltelefonod nem tudja kezelni a PDF-ben található linket, ezért ha mobilról nem megy, próbáld meg asztali gépről, laptopról vagy tabletről.

Nyomtatható terméket rendeltem, hogyan tudom letölteni?

Minden letölthető játékot a Google Drive mappáinkban tárolunk. Vásárlást – vagy hírlevél regisztrációt – követően automatikusan kapni fogsz tőlünk email-ben egy PDF-et, ami tartalmazza a letöltési linkedet. Nem kell, hogy Google fiókkal rendelkezz a letöltéshez. Ha esetleg rosszul adtad meg az e-mail címedet, akkor sem kell aggódnod, ha a weboldalunkon belépsz a felhasználói fiókodba, a rendelésednél megtalálod a letölthető PDF-et.

Mikor kapom meg a rendelésemet?

A webáruházunkban kizárlólag online letölthető és nyomtatható játékokat értékesítünk, amiket fizetést követően azonnal le tudsz tölteni. Ezeket a játékokat neked kell letölteni és kinyomtatni, fizikai termékeket nem szállítunk.

Mikor kapom meg a számlát a rendelésről?

Minden rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk el neked, amikor feldolgozzuk a rendelésedet.

Csak bankkártyával tudok nálatok fizetni?

Igen. Mivel a termékeink letölthető virtuális termékek, amit automatikusan megkapsz a rendelést követően, ezért ahhoz, hogy ez megtörténhessen, a rendeléskor a fizetésnek is végbe kell mennie.

 Telefonon rendelhetek tőletek?

Sajnáljuk, de erre nincs lehetőség. Megrendelésedet Neked kell leadni webáruházunkban, ez felel meg Adatkezelési szabályzatunknak és az Általános Szerződési Feltételeknek. Bízunk benne, hogy a rendelési folyamatunk egyszerű és átlátható, de ha bármi kérdésed lenne vagy elakadnál, keresd ügyfélszolgálatunkat!

eszesleszek | letölthető játékok | nyomtatható játékok | parti játékok