Barion Pixel

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE és azonnal elküldjük neked a hozzáférést ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

Jogi nyilatkozat

A szolgáltató nyilatkozatai

Készült a felelősség kizárása céljából.

Definíciók

– a Szolgáltató (vagy „Mi” néven hivatkozunk) a CCD Ready Kft, 2085 Pilisvörösvár, Áfonya u. 12., Cg.13-09-221225
– a Felhasználó (vagy “Te” néven hivatkozunk) a szolgáltatáshoz hozzáférő magánszemély, társaság vagy más jogi személy, amely nevében az adott személy hozzáfér a szolgáltatáshoz.
– a Weboldal a https://www.eszesleszek.hu (EszesLeszek Kreatív Ötlettár)
– a Szolgáltatás a weboldalon kínált ingyenes és térítésköteles virtuális javak használatára vonatkozik.

Nyilatkozat affiliate linkek felhasználásáról

A Weboldalon található egyes linkek “affiliate linkek”, amelyek speciális követőkóddal rendelkező hivatkozások. Ez azt jelenti, hogy ha Te rákattintasz egy kapcsolt vállalkozás linkjéra és megvásárolod a szolgáltatást vagy terméket, Mi jogosultak vagyunk jutalékra, amelyet a kapcsolt vállalkozás biztosít számunkra. Számodra nem jelent többlet költséget, ha az általunk promótált link használatával vásárolsz. Ez a bevételszerzés törvényes módja és minden affiliate link esetében tájékoztatunk erről. Webolalunkon kizárólag olyan termékek/szolgáltatások affiliate linkjét helyeztük el, amelyeket kipróbáltunk vagy rendszeresen használunk és úgy gondoljuk, hogy hozzáadott értéket képviselnek a felhasználók részére.

Hibák és hiányosságok jogi nyilatkozata

A Szolgáltató által közölt információk csak általános iránymutatásul szolgálnak az érdeklődésre számot tartó kérdésekben. Még akkor is előfordulhatnak hibák, ha a Szolgáltató minden óvintézkedést megtesz annak érdekében, hogy a Szolgáltatás tartalma aktuális és pontos legyen. Ráadásul a törvények, szabályok és szabályozások változó természete miatt a Weboldalon található elavult információk hiányosságot vagy pontatlanságot tartalmazhatnak. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a hibákért vagy hiányosságokért, illetve az ezen információk felhasználásából származó eredményekért.

Felelősség kizárása

A Weboldalon található információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Szolgáltatás tartalmában előforduló hibákért vagy hiányosságokért. A Szolgáltató semmilyen esetben sem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett vagy véletlenszerű, a Szolgáltatás használatából eredő vagy azzal összefüggésbe hozható kárért. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítse, törölje vagy módosítsa. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a Szolgáltatás vírusoktól vagy egyéb káros összetevőktől mentes.

Külső hivatkozások jogi nyilatkozata

A Szolgáltatás tartalmazhat olyan külső webhelyekre mutató hivatkozásokat, amelyeket nem a Szolgáltató biztosít vagy tart fenn, vagy amelyek semmilyen módon nem kapcsolódnak ahhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy a Szolgáltató nem garantálja az ezeken a külső webhelyeken található információk pontosságát, relevanciáját, időszerűségét vagy teljességét.

Méltányos használat

A Szolgáltató olyan szerzői jog által védett anyagokat használhat fel, amelyekre nem mindig adott kifejezetten a szerzői jog tulajdonosa engedélyt, vagy amelyek jogtulajdonosa nem megismerhető. A Szolgáltató az ilyen anyagokat tájékoztatás, kritika, kommentár, híradás, oktatás vagy kutatás céljából teszi elérhetővé, ami a szerzői joggal védett anyag “méltányos felhasználásának” minősül. Ha a Szolgáltatásból származó, szerzői joggal védett anyagokat saját céljaidra szeretnéd felhasználni, amelyek túlmutatnak a méltányos használaton, engedélyt kell kérned a szerzői jog tulajdonosától.

Vélemény felelősség kizárása

A Weboldal tartalmazhat olyan nézeteket és véleményeket, amelyek a szerzők és más felhasználók nézetei és véleményei, és nem feltétlenül tükrözik bármely más szerző, ügynökség, szervezet, munkáltató vagy vállalat hivatalos politikáját vagy álláspontját, beleértve a Szolgáltatót is. A felhasználók által közzétett megjegyzések a felhasználók kizárólagos felelőssége, és a felhasználó teljes felelősséget vállal minden olyan rágalmazásért vagy peres ügyért, amely a megjegyzésben leírtakból vagy annak közvetlen következményeként következik be. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználók által közzétett megjegyzésekért, és fenntartja a jogot, hogy bármely megjegyzést bármilyen okból töröljön.

Szakmai felelősség kizárása

A Szolgáltatással kapcsolatos információkat azzal a kifejezett nyilatkozattal adjuk meg, hogy a Társaság nem vesz részt nevelési, oktatási, jogi, pszichológiai vagy egyéb szakmai tanácsadásban és szolgáltatásban. Mint ilyen, nem helyettesítheti az illetékes tanácsadókkal folytatott konzultációt.

„Saját felelősségre történő felhasználás” Jogi nyilatkozat

A Szolgáltatásban található összes információ a teljességre, pontosságra, időszerűségre vagy az információk felhasználásából származó eredményekre vonatkozó garancia nélkül, valamint bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos garancia nélkül kerül értékesítésre. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Szolgáltatás által megadott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy intézkedésekért, illetve a következményes, különleges vagy hasonló károkért, még akkor sem, ha az ilyen károk lehetőségéről értesítették.

Hirdetések és szponzorációk

Egyes esetekben a Weboldalon hirdetés, szponzorált vagy fizetett tartalom vagy a kompenzáció egyéb formáival létrejött tartalom jelenik meg. A kapott ellenszolgáltatás soha nem befolyásolja a Weboldal tartalmát, témáit vagy bejegyzéseit. A szponzorált megjelenéseket fizetett hirdetésként azonosítjuk.

A Szolgáltató térítést kaphat azért, hogy véleményt nyilvánítson termékekről, szolgáltatásokról, webhelyekről és különféle egyéb témákról. Annak ellenére, hogy a Szolgáltató térítést kap, mindig őszinte véleményünket, megállapításainkat, meggyőződéseinket vagy tapasztalatainkat adjuk meg az adott témákkal vagy termékekkel kapcsolatban. Az ezen a blogon kifejtett nézetek és vélemények a szerzők sajátjai. A termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást, statisztikát, árajánlatot vagy egyéb nyilatkozatot igénybevétel előtt minden esetben az adott terméket vagy szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál ellenőrizni szükséges.