Barion Pixel

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE és azonnal elküldjük neked a hozzáférést ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

50 db Születésnapi parti nyomtatható játék, 10 éves kortól – angol nyelven, lányoknak

3990,00 Ft

Dobd fel a születésnapi bulit klassz nyomtatható parti játékokkal! Válaszd ki a kedvenc játékaidat ebből a hatalmas, 50 darabos készletből és indulhat a buli!

Angol nyelvű játék szülinapos lányoknak, 10 éves kortól ajánljuk.

Bankkártyás fizetés a Barion rendszer használatával
Miért érdemes megvásárolni?
 • Azonnal letöltheted
 • Bármikor újra használhatod
 • Imádni fogják a kreativitásodat

50 darab szuper ANGOL NYELVŰ születésnapi buli játék szülinapos lányoknak, 10 éves kortól! Rengeteg ötlet és egy bulihoz csak 8-10 játékra lesz szükségetek, szóval több alkalommal is újra tudjátok hasznosítani a csomagot anélkül, hogy ismételnétek a játékokat. 5 különböző parti mintából választhatsz – a feladat mindegyik szettben ugyanaz, a dizájn különböző.

Figyelj! Ez a játék szülinapos lányoknak készült, a játékok szövegében mindenhol Birthday Girl szerepel! Fiús szöveghez válaszd a másik játék csomagot!

HOGYAN JÁTSSZUNK A NYOMTATHATÓ JÁTÉKOKKAL EGY SZÜLINAPI BULIBAN?

Ezek a játékok kifejezetten születésnapi bulira készültek, ahol a középpontban a születésnapos áll.

Válaszd ki a nyomtatható játékokat, amikkel a partin játszani szeretnétek. Egy partin 7-10 játéknál többet nem érdemes használni, hogy ne legyen unalmas vagy erőltetett. Tartalék játékokat mindig készíts ki, ha esetleg valamelyik játék nem tetszene vagy marad még idő egy újabb játékra.

Rakd a kinyomtatott játékokat sorba, hogy ne a parti közben kelljen kitalálnod, hogy mi következzen. Változatni bármikor tudsz, ha szükségesnek ítéled.

Nyomtasd ki a kiválasztott játékokat! Figyelj a jelzésekre a lap jobb alsó sarkában:

 • csak egy példányt kell nyomtatni a játékmesternek
 • minden játékosnak kell saját példány és ceruza/toll is!
 • kellék szükséges a játékhoz
 • van hozzá megoldókulcs

Minden játékosnak szüksége lesz ceruzára vagy tollra. Ne felejts el a kellékekről is gondoskodni, pl. ha rajzolós feladatot választasz, akkor színes ceruzákról, de van olyan játék is, amihez fotókra van szükség vagy éppen tortára, cukorkákra. Az utolsó lapok egyikén találsz egy dobókocka sablont is a kockás játékokhoz.

A játékokat játszhatjátok tét nélkül is, de találsz pontozólapot is a nyomtatható oldalak között, így akár versenyt is csinálhattok.

Minden bulinak szüksége van egy játékmesterre, aki felolvassa a feladatot és vezeti a játékosokat. Persze a játékmester is játszhatja a játékokat a szülinapi buli közben!

Méret: A4, PDF formátumban tudod letölteni vásárlást követően!

 

MIRE LESZ SZÜKSÉGED A NYOMTATHATÓ SZÜLETÉSNAPI BULI JÁTÉKOK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ?

 • Nyomtatóra
 • Papírlapokra (az egyszerű nyomtató papír ehhez a játékhoz tökéletes)
 • Tollra vagy ceruzára minden játékosnak
 • Néhány játékhoz kellenek kellékek is (pl. színes ceruzák, fotók, cukorka, torta stb., ha ezekkel is szeretnétek játszani, ne felejtsd el a kellékekről is gondoskodni!)

Ne felejtsd! Ez egy virtuális termék, azaz fizikai terméket NEM szállítunk ki!

MI VAN EBBEN A NYOMTATHATÓ JÁTÉK CSOMAGBAN?

 • 50 db játék
 • útmutató
 • megoldókulcs
 • pontozólap
 • dobókocka sablon

MI KELL A JÓ SZÜLETÉSNAPI BULIHOZ?

A jó szülinapi buli szervezése nagy kihívást jelenthet, különösen, ha a meghívottak különböző korosztályokból kerülnek ki. A siker kulcsa azonban a jó hangulat kialakítása és a résztvevők bevonása. Fontos, hogy a gyerekek ne csak kapjanak, hanem aktívan részt vegyenek a buli alakításában.

Kezdheted azzal, hogy előre tervezel néhány jégtörő játékot, amelyek segítenek megszüntetni az esetleges feszültséget és könnyedén összehozzák a különböző korosztályokat. Egy kis verseny vagy együttműködési feladat mindig jó választás.

Emellett, hogy mindenki szóhoz juthasson, szervezz olyan tevékenységeket, amelyek a csoport minden tagját bevonják. Lehet ez egy kis játék, ahol mindenki bemutatja magát vagy megoszt egy vicces történetet. Ez segít abban, hogy a résztvevők hamarabb megismerjék egymást, és könnyebb legyen számukra belemerülni a buli hangulatába.

Vicces feladatokkal fokozhatod a jókedvet. Egy interaktív játék vagy kihívás mindig felpezsdíti a légkört. Például készíthetsz egy vicces fotófalat, ahol a gyerekek különböző jelmezeket vagy kellékeket próbálhatnak fel, majd fotókat készíthetnek.

Végül, ne felejtsd el a születésnapi buli résztvevőinek érdeklődési körét is figyelembe venni. Ha ismered a gyerekek kedvenc tevékenységeit vagy témáit, akkor olyan programokat tervezhetsz, amelyek ezekre épülnek. Például, ha sokan szeretnek táncolni, szervezhetsz egy mini táncversenyt, vagy ha kreatívak, akkor egy alkotó sarok is remek választás lehet.

Végső soron a kulcs a rugalmasság és az alkalmazkodás. Figyeld meg, milyen játékokra reagálnak a legjobban a gyerekek, és változtass a terveiden, ha szükséges. A jó szervezés és a vidám atmoszféra biztosítása mellett a szülinapi buli felejthetetlenné válik minden résztvevő számára.

Egészítsd ki a partit további ingyenes játékokkal, válogass a KREATÍV ÖTLETTÁRBAN és indulhat a szülinapi buli!

Kreatív Ötlettár hozzáférés

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal hozzáférést kapsz ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

eszesleszek.hu | Nyomtatható játékok | Kreatív ötlettár | Letölthető játékok
Játék fajta

Családi játék, Csoportos játék

Játék típus

Születésnapi játékok

Korcsoport

10 – 14 év között, 14 év felett, Egész családnak

Nemek szerint

mindenkinek

Nyelv

angol

Minta

egyszerű, rózsaszín virágos, sárga virágos, tollas, eukaliptuszos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.