Barion Pixel

Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE és azonnal elküldjük neked a hozzáférést ingyenes Kreatív Ötlettárunkhoz!

Húsvéti meglepetés kuponok

Oszd meg másokkal is az ingyenes meséket és játékokat, és segíts nekünk az ESZESLESZEK Kreatív Ötlettár népszerűsítésében!

Nyomtatható húsvéti kuponok

Apró figyelmességeket írtunk ezekre a húsvéti kuponokra, amit akár a húsvéti ajándékok mellé is elrejthetsz, vagy beleteheted műanyag húsvéti tojásokba őket, de akár egyszerű húsvéti kincskereső játékhoz is használhatod.

A húsvéti játék tartalma:
  • 50 db kész kupon
  • 25 db üres kupon, amire te írhatsz

3 éves kortól ajánljuk.

husveti kupon, húsvéti kupon, húsvéti játék, ingyenes letölthető húsvéti játék, eszesleszek kreatív ötlettár

Nyomtatható húsvéti kuponok 3 éves kortól.

A húsvéti kuponok apró figyelmességeket rejtenek, melyeket akár hagyományos tojás kereséshez, vagy éppen egy izgalmas kincskereső játékhoz is felhasználhatsz. Ez a különleges ajándék tökéletes kiegészítője lehet a húsvéti ünneplésnek, hiszen 50 db kész kupon mellett 25 üres tojás figurát is találsz, hogy saját kreatív ötleteidet is hozzáadhasd.

Használd ezeket a kuponokat, hogy még színesebbé tedd az ünnepet! Rejtsd el őket a húsvéti ajándékok közé, vagy helyezd műanyag tojásokba, hogy igazi meglepetés legyen a keresőknek. Ezek a különleges kuponok biztosítják, hogy mindenki számára felejthetetlen élmény legyen a Húsvét! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy vidámabbá tedd az ünnepet szeretteiddel!

Mi kell a kuponok elkészítéséhez?

  • 3 papírlap (sima – 80 grammos – nyomtatópapír tökéletesen megfelel, de ha szeretnétek nyomtathatjátok vastagabb kartonra is)
  • nyomtató
  • olló
  • toll

A lapokból akár több példányt is nyomtathatsz és kiválogathatod azokat a kuponokat, amiket szívesen ajándékozol a gyerkőcöknek. Az üres húsvéti kuponokra pedig olyan meglepetéseket írhatsz, amilyeneket csak akarsz, kizárólag a fantáziádra van bízva.

Egészítsd ki ingyenes húsvéti kincskeresővel, és ne felejtsetek el ellátogatni egy jó kis húsvéti programra sem.

Mindent letölthetsz, ami húsvéti kuponokhoz kell:

  • 50 db kész, tojás alakú kupon
  • 25 db üres kupon

Hogyan szerezheted meg az ingyenes játékokat?

A NYOMTATHATÓ JÁTÉK LETÖLTÉSÉHEZ

IRATKOZZ FEL INGYENES HÍRLEVELÜNKRE!

A feliratkozás után azonnal hozzáférést kapsz a teljes KREATÍV ÖTLETTÁRHOZ és minden nyomtatható játékhoz.

Ne aggódj, a hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz és az nem fogja befolyásolni a hozzáférésedet az ingyenes kreatív ötlettárunkhoz. Ha pedig mégis maradnál regisztrált hírlevél olvasónk, hetente küldünk neked kreatív játék ötleteket.

Nem küldünk spam-et. Azt mi sem szeretjük.

Az EszesLeszek Kreatív Ötlettárban számtalan ingyen letölthető tartalmat, játékot és kreatív kelléket találsz. Támogasd a munkánkat és vásárolj a shop-ban, hogy még több kreatív tartalmat tudjunk nektek előállítani.

vásárolj

egy

játékot

és támogasd az

eszesleszek

kreatív

ötlettárat!

Oszd meg másokkal is az ingyenes meséket és játékokat, és segíts nekünk az ESZESLESZEK Kreatív Ötlettár népszerűsítésében!
EszesLeszek
EszesLeszek

Komment írása